Een zeer goedkope prijszone met 100.000 gewonnen in 90 minuten

Hallo, heren, ik heb een donderdag voor vandaag. Het is een dag voor vrijdag, dus ik voel me helemaal opgewonden. En ik voel me behoorlijk slecht in mijn conditie, omdat het begint te regenen, en op deze dag lijkt het erop dat de massage natuurlijk aan mij doet denken. Dus ik denk dat ik vandaag een tijd zal nemen om je te introduceren in de Ilsan Aroma Massage Shop die ik vaak bezoek. Laten we het nu samen bekijken?

De eerste massagewinkel die ik wil voorstellen, is Don Quichoterafi, gelegen in Janghang-dong, Ilsan, en dit is een terrafi-winkel die centraal staat in de emotionele Swedish-massage en de Romeromi-massage. Het is een heel comfortabele en zorgvuldige zorg die je kunt krijgen, omdat het bestaat uit Koreaanse massagebeheersteams. Je kunt worden beheerd tegen een lagere prijs omdat je een massagekorting hebt bij dagbezoeken en latere schrijven. Het is ongeveer twee minuten lopen van de eerste afslag van het station in Chungvalsan en er is een parkeerplaats voor de stad, dus het is niet ongemak om je auto te gebruiken om te bezoeken.

Het programma is verdeeld in twee soorten: de A-koss, die 80.000 won in 60 minuten en de B-kos, die 100.000 won in 90 minuten, is samengesteld uit een zeer lage prijs. De verkooptijd is van 11.00 tot 5.00 uur en het is een goede winkel voor een vakantie wanneer je maar wilt.

De tweede massagewinkel die ik je wil voorstellen, is Hilling Terrapi, gelegen in Janghang-dong, Ilsan. Dit is een multiple terrapishop die een breed scala aan terrapieën uitvoert, waaronder de Eurapitische Schurl-massage, Swedish-massage, Aroma-massage en de cervicale massage. Het is samengesteld 수원건마 uit Koreaanse massagebedienden en er is een parkeerplaats in het gebouw, dus je kunt gemakkelijk parkeren als je zelfvoorzienend bent.

De cursus is verdeeld in vier soorten Swedish Course. De A-kos is 120.000 gewonnen in 60 minuten, de B-kos is 150.000 gewonnen in 90 minuten, de C-kos is 200.000 gewonnen in 120 minuten en de D-kos is 200.000 gewonnen in 70 minuten. Omdat de verkooptijden van 12:00 uur ‘s nachts tot 2:00 uur zijn en 365 dagen vrij zijn, is het niet prettig om een ​​weekend of een vakantie te bezoeken.

De laatste massagewinkel die ik je wil voorstellen, is Gruming in Janghang-dong, Ilsan. Het is een terrafi-winkel die zich bezighoudt met swedishmassages en droge massages en als je een eerste bezoeker of een latere versie maakt, kun je de massage gebruiken tegen een korting. Het is samengesteld uit Koreaanse massagebeheersteams en er is een parkeerfaciliteit, dus het gebruik van auto’s is onaangenaam beschikbaar.

Het programma is verdeeld in twee soorten Swedish Course en Romiromi Course, Swedish Acos bestaat uit 80.000 gewonnen in 60 minuten, B Cos 100.000 gewonnen in 90 minuten, Romiromi Acos 100.000 gewonnen in 60 minuten en B Cos 130.000 gewonnen in 90 minuten.De verkooptijd is van 11.00 tot 6.00 uur en het is niet comfortabel tijdens vakanties of weekenden, omdat het bedrijf het hele jaar door vrij is.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다